Maakindustrie

Bezoekers kennis laten maken met techniek in het bedrijfsleven.

Nieuwe oplossingen ontstaan door te experimenteren, buiten de lijntjes te kleuren en te pionieren. Als bedrijf wil je juist deze doelgroep aanspreken. Dit kan middels techniekevenementen, open dagen of samen met het onderwijs een techniekprogramma opzetten.

Kinderen en studenten krijgen zo letterlijk een kijkje in de high-tech-keuken van het bedrijf. Je ziet, ervaart en beleeft hoe techniek bijdraagt aan ons dagelijks leven.
Door techniek dichterbij het publiek te brengen, verwondering op te wekken en interesse te creëren, stimuleer je de keuze voor technische opleidingen en beroepen.

Exhibits.nl in de maakindustrie

Exhibits.nl draagt bij aan het vertellen én begrijpen van jouw verhaal. Zoek je bijvoorbeeld interactiviteit tijdens een open dag? Wij kunnen een aantal interactieve exhibits plaatsen waaraan de nieuwe medewerkers van de toekomst, techniek en wetenschap ervaren.

Maar dat niet alleen; ze leren ook de basisbeginselen van techniek. Waarom zetten tandwielen een machine in beweging? Of waarom worden zonnepanelen vaak op daken geïnstalleerd?