Contact

Voor vragen zijn wij uiteraard bereikbaar. Ook is onze showroom op werkdagen te bezoeken. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  Exhibits.nl

  Rijksmonument De Ploeg
  Riethovensedijk 20
  5571 CR Bergeijk

  Veelgestelde vragen

  Dat kan! Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent de koop van exhibits.

  De exhibits zijn te huur voor een vast bedrag van €300,- per maand exclusief transport- en (mogelijke) installatiekosten.
  Je kunt er ook voor kiezen om de exhibit(s) slechts voor 1 dag of 1 week te huren, die flexibiliteit ligt volledig bij jou! De prijs van €300,- per maand is echter de minimum prijs.

  Een groot deel van de exhibits zijn plug & play, wat betekent dat er geen installatie is vereist en de exhibit stekkerklaar wordt aangeleverd.
  Je kunt dit gemakkelijk vinden bij “Technische Specificaties”, welke op elke exhibit pagina vermeld worden.

  We leveren een service manual bij elke exhibit. Hierin staat vermeld hoe de exhibit te onderhouden. Als er vragen over zijn, graag contact met ons opnemen alvorens handelingen uit te voeren die schade kunnen toebrengen aan het meubel.

  Ja, we willen je vragen om onze exhibits op te nemen in de bestaande verzekeringspolis en ons een kopie te sturen van deze polis.
  Dit zullen we echter tijdens het offerte traject bespreken.

  Dit bekijken we nadat we de aanvraag ontvangen hebben. Uiteraard is dat afhankelijk van de betreffende locatie en het aantal exhibits dat gekozen is.