Onderwijs

De avontuurlijke reis voor het leren en ontdekken van nieuwe vaardigheden. Je verdiepen in de wereld om je heen, de wetenschap, technologie, biologie en nog veel meer vakgebieden!

Je gaat naar school om te leren, maar het is meer dan alleen het volgen van lessen. Het is ook de plek waar je nieuwe vrienden ontmoet, waar je samen speelt en ontdekt. Onderwijs helpt je om te groeien, niet alleen in kennis, maar ook als persoon. Het geeft je de vaardigheden om je dromen waar te maken en de wereld te verkennen.

Exhibits.nl in het onderwijs

Met Exhibits.nl maken jongeren kennis met natuurkundige fenomenen en technieken, waardoor ze worden geïnspireerd en geënthousiasmeerd om een bewuste keuze te kunnen maken voor een (technische) vervolgopleiding.

Wat is er nou leuker dan spelenderwijs te leren over bijvoorbeeld aerodynamica, elektriciteit, zwaartekracht of zonne-energie? Wij willen die schakel zijn tussen de (techniek) docent én de bestaande lesstof. Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat we wetenschap en techniek nóg leuker maken? Door jongeren uit te nodigen om het écht te gaan beleven!
Samen met het onderwijs willen we werken aan mooie (interactieve) toepasbare lesstof.