Geslaagde exhibittest met kinderen

Op zaterdag 24 juni vond de kindermiddag plaats.

Exhibits.nl was deze dag onderdeel van het programma. In de ochtend is een uitvoerige test gestart met kinderen onder begeleiding van Bedrijf in de Klas. Daarna zijn de exhibits de gehele dag beschikbaar gesteld om mee te spelen.

De kinderen werden vrij gelaten om de exhibits uit te proberen. Alle exhibits waren vooraf voorzien van verschillende manieren van informatieoverdracht over het wetenschappelijk fenomeen dat de exhibit uitlegt. Martha Hoebens en Anouk Timmers van Bedrijf in de Klas zijn direct de observatie gestart.

Hoe gaan kinderen met de exhibits om? Wat willen ze weten? Wanneer zie je de verbazing en begrijpen de kinderen wat ze zien?

Nadat de kinderen waren uitgespeeld zijn ze nog kort bevraagd over hun ervaringen. Voor ons een zeer waardevolle dag met een geslaagde doelgroeptest!

Met de bevindingen uit de test gaan wij graag aan de slag om de exhibits naar een hoger niveau te tillen op afstemming met de doelgroep en toepasbaarheid voor onze klanten. Zodat het huren van de exhibit perfect aansluit bij het doel: de jonge generatie spelenderwijs het antwoord laten ontdekken op alledaagse ‘waarom-vragen’ van het leven, zodat ze de wereld beter begrijpen.

Nieuwsgierig naar het huren van exhibits? Neem contact op!